Vrouwenvoetjes

75
4909

Dit zal voor vrouwen heel raar klinken. Voor veel mannen minder, dat is bekend. Ik raak enorm opgewonden van vrouwenvoetjes, en het meest als ze sokjes aan hebben. Die sokjes mogen dus al een tijdje gedragen zijn zodat ze flink “ruiken”. Alleen ben ik nog nooit een vrouw tegen gekomen die dat ook (een beetje) heeft. Dat heb ik dus weer. Ook deed ik meerdere oproepen dat een vrouw dat aan mij zou laten zien via cam of zo. Niks dus. Dan zal ik wel een apart figuur zijn. Mijn droom is om eens sokjes uit te doen bij een vrouw, die ik dan mee mag nemen. Maar dat zal nooit gebeuren denk ik. Dan maar blijven fantaseren en kijken naar afbeeldingen op sites waar wel vrouwen staan die aan sokjes ruiken. Dat zal vast betaald worden, want vrouwen vinden het maar niks. Groetjes van een sockfetischer :p

Vrouwenvoetjes
Beoordeling: 3.63 57 stemmen

Dit zal voor vrouwen heel raar klinken. Voor veel mannen minder, dat is bekend. Ik raak enorm opgewonden van vrouwenvoetjes, en het meest als ze sokjes aan hebben. Die sokjes mogen dus al een tijdje gedragen zijn zodat ze flink ̶***;. Alleen ben ik nog nooit een vrouw tegen gekomen die dat ook (een beetje) heeft. Dat heb ik dus weer. Ook deed ik meerdere oproepen dat een vrouw dat aan mij zou laten zien via cam of zo. Niks dus. Dan zal ik wel een apart figuur zijn. Mijn droom is om eens sokjes uit te doen bij een vrouw, die ik dan mee mag nemen. Maar dat zal nooit gebeuren denk ik. Dan maar blijven fantaseren en kijken naar afbeeldingen op sites waar wel vrouwen staan die aan sokjes ruiken. Dat zal vast betaald worden, want vrouwen vinden het maar niks. Groetjes van een sockfetischer :p

Vrouwenvoetjes
Beoordeling: 3.63 57 stemmen

75 REACTIES

 1. Ik zoek een vrouw die ik tegen betaling aan haar voetjes mag ruiken is dat mogelijk hier?

  Groetjes

  Ik zoek een vrouw die ik tegen betaling aan haar voetjes mag ruiken is dat mogelijk hier?

  Groetjes

 2. houd ook erg van mooie vrouwenvoeten,vooral als ze hun teennagels mooi gelakt hebben,mooi om naar te kijken. :grin:

  houd ook erg van mooie vrouwenvoeten,vooral als ze hun teennagels mooi gelakt hebben,mooi om naar te kijken. :grin:

 3. Als ik eerlijk mag zijn heb ik dat ook en voor mij is het ook moeilijke om een vrouw te vragen of ik haar voeten / sokken mag ruiken. :neutral:

  Als ik eerlijk mag zijn heb ik dat ook en voor mij is het ook moeilijke om een vrouw te vragen of ik haar voeten / sokken mag ruiken. :neutral:

 4. Ik heb ook een fetish voor mooi verzorgde vrouwenvoetjes en benen, vooral als dat samen gaat met sexy stilettohakken, ik kijk er graag naar maar heb tot nu toe nooit de kans gekregen deze fetish in vervulling te laten gaan, Ik weet niet wat het is maar het is zo opwindend! Ik heb dat niet bij alle vrouwen, bij sommige ziet het er gewoon niet uit, maar bij aantrekkelijke vrouwen krijg ik dat heerlijke gevoel van onderen.

  Ik heb ook een fetish voor mooi verzorgde vrouwenvoetjes en benen, vooral als dat samen gaat met sexy stilettohakken, ik kijk er graag naar maar heb tot nu toe nooit de kans gekregen deze fetish in vervulling te laten gaan, Ik weet niet wat het is maar het is zo opwindend! Ik heb dat niet bij alle vrouwen, bij sommige ziet het er gewoon niet uit, maar bij aantrekkelijke vrouwen krijg ik dat heerlijke gevoel van onderen.

 5. Yoo man ja ik hou ook van meide sokke en zekr als ze lekker ruiken en beetje vies zikn

  Yoo man ja ik hou ook van meide sokke en zekr als ze lekker ruiken en beetje vies zikn

 6. Ik kan me volledig vinden in deze
  fetish. Vrouwen op blote voeten zijn
  mooi maar op sokken die flink stinken
  zijn ze nog mooier.Het is een genoegen
  om hier aan te ruiken en te likken.
  Vooral donkerblauwe zwarte grijze en
  witte sokken die vies zijn aan de onderkant zijn ontzettend geil om aan
  te ruiken.Op sexueel gebied vind ik
  dit het lekkerste dat er is.

  Ik kan me volledig vinden in deze
  fetish. Vrouwen op blote voeten zijn
  mooi maar op sokken die flink stinken
  zijn ze nog mooier.Het is een genoegen
  om hier aan te ruiken en te likken.
  Vooral donkerblauwe zwarte grijze en
  witte sokken die vies zijn aan de onderkant zijn ontzettend geil om aan
  te ruiken.Op sexueel gebied vind ik
  dit het lekkerste dat er is.

 7. lol ik heb zo eens alle berichten gelezen en kwam per toeval op deze site terecht,ook ik ben een liefhebber van vrouwen voeten,maar die moeten wel schoon zijn,ik hou niet van zweetvoeten,en ben het met bob eens iedereen heeft een voorkeur,maar omdat dit men niet kent wordt dit als gek en raar gezien,je hebt vele soorten van voetfetisjisten het wordt ook gezien als een afwijking,onderdanigheid de man zou een nerd zijn en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  ik heb inmiddels bij een hoop vrouwen hun voetzolen mogen likken zelfs bij verkoopsters,want voor geld doet men alles.
  ik vindt een vrouwenvoet met name de voetzolen best sexy als ik die in de zomer ziet,ik hou echter niet van elke voet.
  groeten ricardo reageer maar als je nog iets wilt weten.

  lol ik heb zo eens alle berichten gelezen en kwam per toeval op deze site terecht,ook ik ben een liefhebber van vrouwen voeten,maar die moeten wel schoon zijn,ik hou niet van zweetvoeten,en ben het met bob eens iedereen heeft een voorkeur,maar omdat dit men niet kent wordt dit als gek en raar gezien,je hebt vele soorten van voetfetisjisten het wordt ook gezien als een afwijking,onderdanigheid de man zou een nerd zijn en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  ik heb inmiddels bij een hoop vrouwen hun voetzolen mogen likken zelfs bij verkoopsters,want voor geld doet men alles.
  ik vindt een vrouwenvoet met name de voetzolen best sexy als ik die in de zomer ziet,ik hou echter niet van elke voet.
  groeten ricardo reageer maar als je nog iets wilt weten.

 8. En….voor wat meer ontspannen humor uit het Topgeheimenverleden< Lees de commentare van 1 tot 7 van Vrouwenvoetjes…***Parsival*****):S:p:o;):):$

  En….voor wat meer ontspannen humor uit het Topgeheimenverleden< Lees de commentare van 1 tot 7 van Vrouwenvoetjes…***Parsival*****):S:p:o;):):$

 9. Nog steeds geen vrouw gevonden die hier iets mee heeft. Heb ik weer…

  Nog steeds geen vrouw gevonden die hier iets mee heeft. Heb ik weer…

  • Neem een vriendin :cool: die van mij durfde ik het niet te vertellen, bang voor wat ze er van vondt. Wat blijkt? ze vondt het helemaal niet erg. Ik had het haar gewoon moeten vragen.. nu plaagt ze me regelmatig met haar mooie maatje 38 door over mijn kruis te glijden :mrgreen:

   Neem een vriendin :cool: die van mij durfde ik het niet te vertellen, bang voor wat ze er van vondt. Wat blijkt? ze vondt het helemaal niet erg. Ik had het haar gewoon moeten vragen.. nu plaagt ze me regelmatig met haar mooie maatje 38 door over mijn kruis te glijden :mrgreen:

 10. Beste Bob, je hebt absoluut gelijk. Voetje heeft dit geheim geschreven en ook hij heeft recht dit te plaatsen. Enkele reacties van hem zijn echter verwijderd. Daarin maakte hij vulgaire opmerkingen naar vrouwelijke bezoekers. Veel plezier op de site verder!

  Beste Bob, je hebt absoluut gelijk. Voetje heeft dit geheim geschreven en ook hij heeft recht dit te plaatsen. Enkele reacties van hem zijn echter verwijderd. Daarin maakte hij vulgaire opmerkingen naar vrouwelijke bezoekers. Veel plezier op de site verder!

 11. Ik heb even meegelezen op het geheim van voetje. Ik weet niet wat hij nog meer voor opmerkingen heeft geplaatst. Het feit blijft wel dat hij dit geheim heeft geschreven en er lijkt mij op zich helemaal niets mis mee. Iedereen heeft wel zo zijn eigen ding en om dit nu per se als afwijkend of gestoord te zien gaat mij echt wel wat ver hoor gezien de negatieve reacties op zijn verhaal. Zolang hij er niemand mee kwaad doet is er niets aan de hand? Er zijn toch ook legio mensen die kicken op billen, borsten, SM etc. Voetje jongen, jouw verlangen kan best bewaarheid worden, mits je niet teveel aandringt en het respect voor de vrouwen blijft houden. Ga een relatie aan met een leuke dame en in beginsel niet gelijk beginnen over je voorliefde voor de voeten. Groet

  Ik heb even meegelezen op het geheim van voetje. Ik weet niet wat hij nog meer voor opmerkingen heeft geplaatst. Het feit blijft wel dat hij dit geheim heeft geschreven en er lijkt mij op zich helemaal niets mis mee. Iedereen heeft wel zo zijn eigen ding en om dit nu per se als afwijkend of gestoord te zien gaat mij echt wel wat ver hoor gezien de negatieve reacties op zijn verhaal. Zolang hij er niemand mee kwaad doet is er niets aan de hand? Er zijn toch ook legio mensen die kicken op billen, borsten, SM etc. Voetje jongen, jouw verlangen kan best bewaarheid worden, mits je niet teveel aandringt en het respect voor de vrouwen blijft houden. Ga een relatie aan met een leuke dame en in beginsel niet gelijk beginnen over je voorliefde voor de voeten. Groet

 12. Voetje heeft zijn tweede en tevens laatste waarschuwing gekregen. Zulke taal tolereren wij niet op onze site. De volgende keer moeten wij hem helaas definitief blokkeren.

  Voetje heeft zijn tweede en tevens laatste waarschuwing gekregen. Zulke taal tolereren wij niet op onze site. De volgende keer moeten wij hem helaas definitief blokkeren.

 13. Voetje, ik kan niet genieten van jouw vieze praat. Ik las net onder ‘privacy’ dat deze site alleen nette taal duldt. Hou je daar dan aan man! Wat mij betreft krijg je hiermee geen VOET aan de grond!!

  Voetje, ik kan niet genieten van jouw vieze praat. Ik las net onder ‘privacy’ dat deze site alleen nette taal duldt. Hou je daar dan aan man! Wat mij betreft krijg je hiermee geen VOET aan de grond!!

 14. @ Voetje, t feit dat anderen je geheim niet begrijpen maakt je niet direct speciaal.

  @ Voetje, t feit dat anderen je geheim niet begrijpen maakt je niet direct speciaal.

 15. Geen na-loper, maar,een Voet-zoeker niet iedere Man is een pikketrekker, en over welke Meute heb je het -vies ventje- Mag ik even Braken???

  Geen na-loper, maar,een Voet-zoeker niet iedere Man is een pikketrekker, en over welke Meute heb je het -vies ventje- Mag ik even Braken???

 16. Voetje je bedoelt ,Jou obscene realiteit,gezien vanuit JOU extreme voeten visie .! Je kan je maar moeilijk voorstellen dat er ook mensen zijn die niet voortdurend in sexuele termen denken als het om man en vrouw gaat. Niet alle mannen zijn Viezerikken, En, Vrouwen niet alleen maar VOETJES>>>>>Parsival<<<<<<<

  Voetje je bedoelt ,Jou obscene realiteit,gezien vanuit JOU extreme voeten visie .! Je kan je maar moeilijk voorstellen dat er ook mensen zijn die niet voortdurend in sexuele termen denken als het om man en vrouw gaat. Niet alle mannen zijn Viezerikken, En, Vrouwen niet alleen maar VOETJES>>>>>Parsival<<<<<<<

 17. Daar heb je gelijk in Parsival, ik was iid vergeten, dat die Voet zich zo onbeschoft had uitgelaten over vrouwen. Dat "je bent best geschikt" neem ik hierbij terug. Het spijt me dat je je daar zo over opgewonden hebt. Sorry, een groet, Lobelia

  Daar heb je gelijk in Parsival, ik was iid vergeten, dat die Voet zich zo onbeschoft had uitgelaten over vrouwen. Dat "je bent best geschikt" neem ik hierbij terug. Het spijt me dat je je daar zo over opgewonden hebt. Sorry, een groet, Lobelia

 18. Aan de ene kant wel jammer dat,de moderator heel snel een aantal zeer gore en uiterst obsceen verachtelijke opmerkingen van voetje gewist heeft. Beter was het deze in het rood weer te geven, nu zijn we deze opmerkingen,die wezenlijk iets van voetje zeggen snel weer vergeten .Mensen die, zo,n minachting tonen voor de vrouw en de mens in het algemeen kan ik moeilijk alleen maar als lachwekkend zien., en wens daar ook niet meer serieus mee in kontact te komen. vr. groet ***Parsival***

  Aan de ene kant wel jammer dat,de moderator heel snel een aantal zeer gore en uiterst obsceen verachtelijke opmerkingen van voetje gewist heeft. Beter was het deze in het rood weer te geven, nu zijn we deze opmerkingen,die wezenlijk iets van voetje zeggen snel weer vergeten .Mensen die, zo,n minachting tonen voor de vrouw en de mens in het algemeen kan ik moeilijk alleen maar als lachwekkend zien., en wens daar ook niet meer serieus mee in kontact te komen. vr. groet ***Parsival***

 19. He, Parsival, vergeleken bij vdLaan is dit toch alleen maar lachwekkend, dat zal ze wel bedoelen. Muriël

  He, Parsival, vergeleken bij vdLaan is dit toch alleen maar lachwekkend, dat zal ze wel bedoelen. Muriël

 20. Wie goed doet ,Voet ontmoet, en hoezo Lobelia met je Sorry voetje je bent best geschikt?Je hebt helemaal gelijk, waaruit blijkt dat dan wel? Stuur hem je gedragen sokjes i.pl.v.nylonkousen als Troost, na Alles wat hij van ons over zich heen heeft gekregen. Bah ,een vuile vlek was je nu eenmaal met vèèl water<<<Parsival>>>

  Wie goed doet ,Voet ontmoet, en hoezo Lobelia met je Sorry voetje je bent best geschikt?Je hebt helemaal gelijk, waaruit blijkt dat dan wel? Stuur hem je gedragen sokjes i.pl.v.nylonkousen als Troost, na Alles wat hij van ons over zich heen heeft gekregen. Bah ,een vuile vlek was je nu eenmaal met vèèl water<<<Parsival>>>

 21. Je hebt helemaal gelijk Voetje. Je hebt heel wat over je heen gekregen en ook al was het terecht, het was overdreven veel. Een rare afwijking, maar onschuldig.
  Ik heb vandaag heel andere koek voorgeschoteld gekregen: de ontboezemingen van die WvdL. Daar moet ik echt van kotsen.
  Sorry Voetje, je bent best geschikt. Groet, Lobelia.

  Je hebt helemaal gelijk Voetje. Je hebt heel wat over je heen gekregen en ook al was het terecht, het was overdreven veel. Een rare afwijking, maar onschuldig.
  Ik heb vandaag heel andere koek voorgeschoteld gekregen: de ontboezemingen van die WvdL. Daar moet ik echt van kotsen.
  Sorry Voetje, je bent best geschikt. Groet, Lobelia.

 22. ik dacht dat ik zowat alles had uitgelegd. of moeten jullie alles in detail weten? en ik wist ook dat er vreemde reacties op kwamen, dat kan je verwachten. ik zit er ook niet mee. en er zijn wel ergere… ranzigere dingen op de wereld, dacht ik zo :p

  ik dacht dat ik zowat alles had uitgelegd. of moeten jullie alles in detail weten? en ik wist ook dat er vreemde reacties op kwamen, dat kan je verwachten. ik zit er ook niet mee. en er zijn wel ergere… ranzigere dingen op de wereld, dacht ik zo :p

 23. Beste J.A. Veel horen we nooit van en dan niet meer dan een enkel zinnetje, maar je hebt wel een beetje gelijk, we hebben nou wel genoeg voetjes over de vloer gehad Maar het is juist zo leuk dat je op deze site eerlijkje geheim kwijt kan maar dat wil ook zeggen, dat je daarop ook eerlijk je mening mag zeggen ook al is die soms nogal ongezouten ter lering ende vermaek. We hoeven dan ook echte viezigheid niet zomaar voor zoete koek aante nemen alleen uit respekt voor de verteller en dat geld ook voor ander crimineel gedrag. Wat heeft het anders voor zin als we alleen blijven steken in opmerkingen als, Wat Goed zeg, dat je dat vertelten…ho Voel je je nu??? Nee we mogen elkaar eerlijk zeggen wat we er van vinden zonder rancuneus of grof te worden. Voetje had die grens overtreden.Dag J.A

  Beste J.A. Veel horen we nooit van en dan niet meer dan een enkel zinnetje, maar je hebt wel een beetje gelijk, we hebben nou wel genoeg voetjes over de vloer gehad Maar het is juist zo leuk dat je op deze site eerlijkje geheim kwijt kan maar dat wil ook zeggen, dat je daarop ook eerlijk je mening mag zeggen ook al is die soms nogal ongezouten ter lering ende vermaek. We hoeven dan ook echte viezigheid niet zomaar voor zoete koek aante nemen alleen uit respekt voor de verteller en dat geld ook voor ander crimineel gedrag. Wat heeft het anders voor zin als we alleen blijven steken in opmerkingen als, Wat Goed zeg, dat je dat vertelten…ho Voel je je nu??? Nee we mogen elkaar eerlijk zeggen wat we er van vinden zonder rancuneus of grof te worden. Voetje had die grens overtreden.Dag J.A

 24. :p*) laat hem toch, je kunt toch nie op een geheimen site de geheim afkraken van een ander???

  :p*) laat hem toch, je kunt toch nie op een geheimen site de geheim afkraken van een ander???

 25. Jaaah hup voet, laat je geen beentje lichten,zet je beste voetje voor,laat je Niet van je Voetstuk brengen

  Jaaah hup voet, laat je geen beentje lichten,zet je beste voetje voor,laat je Niet van je Voetstuk brengen

 26. Voetje, ben je dat nou ten voeten uit, eerst een geheim plaatsen en dan niet meer reageren? Probeer inderdaad op dezelfde voet verder te gaan en te reageren, met respect voor de ander! Een voetje van ons allemaal. Justin, die op gelijke voet met jou probeert te staan!

  Voetje, ben je dat nou ten voeten uit, eerst een geheim plaatsen en dan niet meer reageren? Probeer inderdaad op dezelfde voet verder te gaan en te reageren, met respect voor de ander! Een voetje van ons allemaal. Justin, die op gelijke voet met jou probeert te staan!

 27. Hé Voet, heb je je vet gehad? Kom op man, je kunt toch wel wat hebben? Wie kaatst kan de bal verwachten. Misschien heb je nog wel zo’n sappig geheim voor ons… plaatsen man.

  Hé Voet, heb je je vet gehad? Kom op man, je kunt toch wel wat hebben? Wie kaatst kan de bal verwachten. Misschien heb je nog wel zo’n sappig geheim voor ons… plaatsen man.

 28. Laat, de linkervoet niet weten, wat de rechterhand doet….Wij hadden vroeger een Werkster en die rook naar Prei, uien en knoflook wanneer ze het heel warm had ,…ze leeft allang niet meer en over de doden niets dan goeds het paste zo bij haar en het was zo menselijk, maar om daar nu gelijk (hijgerig) sorry, hongerig van te worden nou,,, nee …Maar J.Troost is ten voeten uit, de juiste advocaat voor Onze voet.

  Laat, de linkervoet niet weten, wat de rechterhand doet….Wij hadden vroeger een Werkster en die rook naar Prei, uien en knoflook wanneer ze het heel warm had ,…ze leeft allang niet meer en over de doden niets dan goeds het paste zo bij haar en het was zo menselijk, maar om daar nu gelijk (hijgerig) sorry, hongerig van te worden nou,,, nee …Maar J.Troost is ten voeten uit, de juiste advocaat voor Onze voet.

 29. Toegegeven, uien zijn overheerlijk, maar de lucht die aan je handen blijft hangen vind ik smerig. Maar mensen, ik krijg toch wat medelijden met Voetje. Hij heeft toch maar de moed genomen zijn bizarre geheim op schrift te stellen. Laten we hem niet onder de voet lopen. Maar wacht eens, misschien heeft hij dat juist graag. Kom op Voetje, reageer daar maar eens op!

  Toegegeven, uien zijn overheerlijk, maar de lucht die aan je handen blijft hangen vind ik smerig. Maar mensen, ik krijg toch wat medelijden met Voetje. Hij heeft toch maar de moed genomen zijn bizarre geheim op schrift te stellen. Laten we hem niet onder de voet lopen. Maar wacht eens, misschien heeft hij dat juist graag. Kom op Voetje, reageer daar maar eens op!

 30. Over smaak valt niet te twisten en dat geldt ook voor geurtjes: Voetje is dol op de lucht van vrouwenzweetvoeten. Justin Troost noemt de lucht van uien ‘stank’. Het mag dan wel een hardnekkige geur zijn, maar ik vind het een aangenama geur. Zo zie je maar…. even goeie vrienden Justin, groet, Cecile.

  Over smaak valt niet te twisten en dat geldt ook voor geurtjes: Voetje is dol op de lucht van vrouwenzweetvoeten. Justin Troost noemt de lucht van uien ‘stank’. Het mag dan wel een hardnekkige geur zijn, maar ik vind het een aangenama geur. Zo zie je maar…. even goeie vrienden Justin, groet, Cecile.

 31. Nooit gedacht dat ik hier nog eens op zou reageren, maar het begint nu echt een komisch geheim te worden. Het geheim zelf vind ik te bizar voor woorden. De reacties erg leuk.

  Nooit gedacht dat ik hier nog eens op zou reageren, maar het begint nu echt een komisch geheim te worden. Het geheim zelf vind ik te bizar voor woorden. De reacties erg leuk.

 32. Erg grappig Parsival. Ik weet er nog een: Wie de schoen past……. steekt zijn voet erin. :D:D

  Erg grappig Parsival. Ik weet er nog een: Wie de schoen past̷***;. steekt zijn voet erin. :D:D

 33. Je ziet maar ,zelfs voor voetje is er Troost, en nog even en we zingen weer “Zachtjes gaan de paardenvoehoetjes….. dat zet de Sint weer Voet aan wal En… jullie maar raden wat Voetje in zijn schoentje krijgt….. ^^^Parsival^^^

  Je ziet maar ,zelfs voor voetje is er Troost, en nog even en we zingen weer “Zachtjes gaan de paardenvoehoetjes….. dat zet de Sint weer Voet aan wal En… jullie maar raden wat Voetje in zijn schoentje krijgt….. ^^^Parsival^^^

 34. Nou voetje, jouw geheim heeft al heel wat voeten in de aarde gezet. Als je uien snijdt en je handen met aarde inwrijft verdwijnt de stank. Jammer dat zo de luchtjes aan jouw verheerlijkte voeten eveneens zijn verdwenen. Toch een welgemeende groet, Justin.

  Nou voetje, jouw geheim heeft al heel wat voeten in de aarde gezet. Als je uien snijdt en je handen met aarde inwrijft verdwijnt de stank. Jammer dat zo de luchtjes aan jouw verheerlijkte voeten eveneens zijn verdwenen. Toch een welgemeende groet, Justin.

 35. Belangrijk Voetje: de waarheid ligt aan je voeten en je ziet ‘m niet. Niet alleen die neusgaten open, maar je ogen ook!

  Belangrijk Voetje: de waarheid ligt aan je voeten en je ziet ‘m niet. Niet alleen die neusgaten open, maar je ogen ook!

 36. Voetje, Voetje, Voetje toch; zijn er echt vrouwen die je afwijkend gedrag spannend of interessant vinden? Ik in ieder geval niet.

  Voetje, Voetje, Voetje toch; zijn er echt vrouwen die je afwijkend gedrag spannend of interessant vinden? Ik in ieder geval niet.

 37. Nee voetje, de Waarheid maakt je vrij,…Maar er is “iets“in jou,wat zo ver-hard is zo verkrampt en zo eenzijdig op (vieze) voetjes gericht,dat jij moeilijk open kan staan voor de waarheid die niet eenzijdig doch al omvattend is.

  Nee voetje, de Waarheid maakt je vrij,…Maar er is ̶***;in jou,wat zo ver-hard is zo verkrampt en zo eenzijdig op (vieze) voetjes gericht,dat jij moeilijk open kan staan voor de waarheid die niet eenzijdig doch al omvattend is.

 38. De respectloze reacties van Voetje zijn verwijderd door Topgeheimen.nl. Tevens krijgt hij een officiële waarschuwing. Bij de volgende keer is het de tassen inpakken en wegwezen. Met een block kun je nooit meer reageren of geheimen plaatsen.

  De respectloze reacties van Voetje zijn verwijderd door Topgeheimen.nl. Tevens krijgt hij een officiële waarschuwing. Bij de volgende keer is het de tassen inpakken en wegwezen. Met een block kun je nooit meer reageren of geheimen plaatsen.

 39. Tattootje, nog steeds respect voor deze vuilprater? hoe ver wil je gaan in je tolerantie.?In zijn laatste opmerking is hij ook een belediging vooral die mannen die de vrouw in alle opzichten wel respecteren. Dit “creatuur“is in mijn ogen de naam Mens niet waardig ,en toont zich een verachtelijke respectloze smeerlap, daar heb ik geen twijfel over, weg er mee ! Prullebak,alleen, niet in de mijne BAH ! ^^^Parsival^^^^

  Tattootje, nog steeds respect voor deze vuilprater? hoe ver wil je gaan in je tolerantie.?In zijn laatste opmerking is hij ook een belediging vooral die mannen die de vrouw in alle opzichten wel respecteren. Dit “creatuur“is in mijn ogen de naam Mens niet waardig ,en toont zich een verachtelijke respectloze smeerlap, daar heb ik geen twijfel over, weg er mee ! Prullebak,alleen, niet in de mijne BAH ! ^^^Parsival^^^^

 40. Met alle respect voor je geheim zit ik mij te verbazen over deze plotselinge, kinderachtige reactie!? Ik zal btw maar uitkijken met je uitspraken, Top Geheimen houd alles bij. Mensen, ook alice en de anderen: hou het bij het geheim, het is juist knap dat hij het ons verteld! En Voetje, hou het ajb wel netjes.. Respect voor mij en alle vrouwen dus. Thnx.

  Met alle respect voor je geheim zit ik mij te verbazen over deze plotselinge, kinderachtige reactie!? Ik zal btw maar uitkijken met je uitspraken, Top Geheimen houd alles bij. Mensen, ook alice en de anderen: hou het bij het geheim, het is juist knap dat hij het ons verteld! En Voetje, hou het ajb wel netjes.. Respect voor mij en alle vrouwen dus. Thnx.

 41. Voetje, ik vindt je een belediging voor iedere vrouw ,en niet meer dan een ransige viezeriik …Ik dacht dat je mij iets meer kon uitleggen over je fantasieeen en je verdere kijk op de vrouw Ik heb je echter nog niets positiefs zien noemen,en je kict alleen op stinkvoeten en stinksokken en wanneer dat de enige betekenis is ,die een vrouw voor je heeft ,sorry hoor ik kan daar geen enkel begrip voor opbrengen. En nog maals ,Ik vindt dat een belediging voor iedere vrouw die zichzelf respecteerd BAH.

  Voetje, ik vindt je een belediging voor iedere vrouw ,en niet meer dan een ransige viezeriik …Ik dacht dat je mij iets meer kon uitleggen over je fantasieeen en je verdere kijk op de vrouw Ik heb je echter nog niets positiefs zien noemen,en je kict alleen op stinkvoeten en stinksokken en wanneer dat de enige betekenis is ,die een vrouw voor je heeft ,sorry hoor ik kan daar geen enkel begrip voor opbrengen. En nog maals ,Ik vindt dat een belediging voor iedere vrouw die zichzelf respecteerd BAH.

 42. Dit is pas lekker weer voor de damesvoetjes mmm. Wat zullen ze lekker ruiken!!!

  Dit is pas lekker weer voor de damesvoetjes mmm. Wat zullen ze lekker ruiken!!!

 43. P.S, Zijn er ook Mannen die kicken op ,handjes, ellebogen, knieen , of andere losse onderdelen? ik zou dit “fenomeen“ echt beter willen begrijpen parsival

  P.S, Zijn er ook Mannen die kicken op ,handjes, ellebogen, knieen , of andere losse onderdelen? ik zou dit “fenomeen“ echt beter willen begrijpen parsival

 44. He, voetje ben je er nog? Of heb je je enkel verzwikt ! Klopt dat? je zou toch nooitt een vrouw slecht willen behandelen of als voetveeg willen gebruiken.? Maar eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd hoe jou kontact met de rest van de vrouw is , of gaat het je echt alleen maar om haar voetjes. Ik vind de voetjes ook wel lief hoor , maar ik vind de rest ook wel interessant Vraag hoe is jou verdere omgang met de andere helft van de wereldbevolking, Of bestaan er voeor jou alleen Mannen en Voetjes i.pl.v. Mannen en Vrouwen? Ik ben zo benieuwd naar een uitgebreide uitleg van jou. Ik ben maar een onnozele dwaas af en toe , maar zou dit zoooograg beter willen begrijpen ^^^parsival^^^

  He, voetje ben je er nog? Of heb je je enkel verzwikt ! Klopt dat? je zou toch nooitt een vrouw slecht willen behandelen of als voetveeg willen gebruiken.? Maar eerlijk gezegd ben ik wel benieuwd hoe jou kontact met de rest van de vrouw is , of gaat het je echt alleen maar om haar voetjes. Ik vind de voetjes ook wel lief hoor , maar ik vind de rest ook wel interessant Vraag hoe is jou verdere omgang met de andere helft van de wereldbevolking, Of bestaan er voeor jou alleen Mannen en Voetjes i.pl.v. Mannen en Vrouwen? Ik ben zo benieuwd naar een uitgebreide uitleg van jou. Ik ben maar een onnozele dwaas af en toe , maar zou dit zoooograg beter willen begrijpen ^^^parsival^^^

 45. Maar,het gaat hier alleen om voetjes en stinksokjes Dinges, een hobby blijkbaar van sommige,mannen dat wist ik ook niet. En juist deze mannen die niet verder komen dan de mooie voetjes van een vrouw Zullen de vrouw zelf niet gauw als Voetveeg gebruiken .Daar zijn ze dacht ik veeeeel te verlegen voor. welterusten Parsival.

  Maar,het gaat hier alleen om voetjes en stinksokjes Dinges, een hobby blijkbaar van sommige,mannen dat wist ik ook niet. En juist deze mannen die niet verder komen dan de mooie voetjes van een vrouw Zullen de vrouw zelf niet gauw als Voetveeg gebruiken .Daar zijn ze dacht ik veeeeel te verlegen voor. welterusten Parsival.

 46. Het is niet voor niets dat de vrouw wel eens de voetveeg van haar man genoemt word. dat betekent dat ze alles van hem moet verdragen volgens het woordenboek. Groet, Dinges.

  Het is niet voor niets dat de vrouw wel eens de voetveeg van haar man genoemt word. dat betekent dat ze alles van hem moet verdragen volgens het woordenboek. Groet, Dinges.

 47. Die site kon ik al Vuurpaard, en ik krijg er wel andere kriebels bij ja hahaha :$

  Die site kon ik al Vuurpaard, en ik krijg er wel andere kriebels bij ja hahaha :$

 48. Je moet eens surfen naar dat web-log adres wat ik je gaf. Erg grappig verhaal. Ik kreeg er lachkriebels van maar ik denk dat jij er misschien nog wel andere kriebels van krijgt…:$

  Je moet eens surfen naar dat web-log adres wat ik je gaf. Erg grappig verhaal. Ik kreeg er lachkriebels van maar ik denk dat jij er misschien nog wel andere kriebels van krijgt…:$

 49. Ow nee, dat was ann wat dat zei. Zie je, ik word al helemaal zenuwachtig ervan hahaha :$

  Ow nee, dat was ann wat dat zei. Zie je, ik word al helemaal zenuwachtig ervan hahaha :$

 50. Tattootje vindt het niet echt heel raar volgens mij :p
  Zal dan ook de enige zijn hahaha.
  Ach ja, ieder z’n tik zal ik maar zeggen.

  Wel grappig, sommige reacties. Nou vuurpaard, ik merk nog niks aan mijn neusgaten. Stuur es op zou ik zeggen. Alleen hou ik niet zo van panty’s. Heb je dat ook met sokken? (h)

  Tattootje vindt het niet echt heel raar volgens mij :p
  Zal dan ook de enige zijn hahaha.
  Ach ja, ieder z’n tik zal ik maar zeggen.

  Wel grappig, sommige reacties. Nou vuurpaard, ik merk nog niks aan mijn neusgaten. Stuur es op zou ik zeggen. Alleen hou ik niet zo van panty’s. Heb je dat ook met sokken? (h)

 51. Nou Voetje, je word wel heel erg op de proef gesteld door al die vrouwen hier! Sterkte ermee ;)

  Nou Voetje, je word wel heel erg op de proef gesteld door al die vrouwen hier! Sterkte ermee ;)

 52. Beter ;-) Heb je wat gestuurd hoor. Ben benieuwd.. Ik moet weg! X

  Beter ;-) Heb je wat gestuurd hoor. Ben benieuwd.. Ik moet weg! X

 53. Vuurpaard is het niet handiger om in te loggen als je reageert?? Hoef je ook niet steeds alles in te vullen en zo kunnen mensen ook in je profiel kijken… Ik had je een prive terug willen sturen maar kan niet op je profiel drukken :-(

  Vuurpaard is het niet handiger om in te loggen als je reageert?? Hoef je ook niet steeds alles in te vullen en zo kunnen mensen ook in je profiel kijken… Ik had je een prive terug willen sturen maar kan niet op je profiel drukken :-(

 54. ha die voetje,
  Ik zal je even lekker maken: wanneer ik nylonkousen in dichte schoenen na een hele dag dragen heb uitgetrokken, dan kun je wat beleven: al na enkele seconden komt de bedwelmende geur zachtjes omhoog kringelen om zich doordringend in mijn neusgaten te nestelen…. Heb je die?
  Genieten maar!

  ha die voetje,
  Ik zal je even lekker maken: wanneer ik nylonkousen in dichte schoenen na een hele dag dragen heb uitgetrokken, dan kun je wat beleven: al na enkele seconden komt de bedwelmende geur zachtjes omhoog kringelen om zich doordringend in mijn neusgaten te nestelen…. Heb je die?
  Genieten maar!

 55. Heb nooit geweten dat dit mannen opwindt. Jij denkt dat veel mannen dit hebben begrijp ik? Zal er eens op gaan googelen. Als ik wat interessants tegenkom zal ik het je doorgeven oke?

  Heb nooit geweten dat dit mannen opwindt. Jij denkt dat veel mannen dit hebben begrijp ik? Zal er eens op gaan googelen. Als ik wat interessants tegenkom zal ik het je doorgeven oke?

 56. Tja Voetje, je merkt het wel. Je wordt pas serieus genomen als je zelf een geheim hebt ;-) Als je het maar bij de voeten laat! Grappige biecht hoor, vind het wel wat hebben. X

  Tja Voetje, je merkt het wel. Je wordt pas serieus genomen als je zelf een geheim hebt ;-) Als je het maar bij de voeten laat! Grappige biecht hoor, vind het wel wat hebben. X

 57. Nou voetje, das nog maar 11 jaar en das zo voorbij ,Maar mischien ben je van de vrouwenvoetjes dan inmiddels bij haar knieen beland,??? kunnen ook heel mooi zijn, alleen, ze“ RUIKEN“ niet. Maarrr…..r, mischien heeft Harro dan wel een paar dode knietjes voorje ,die Ruiken WEL..Zo zie je, Overal is een Mouw aan te passen of een Sokje.

  Nou voetje, das nog maar 11 jaar en das zo voorbij ,Maar mischien ben je van de vrouwenvoetjes dan inmiddels bij haar knieen beland,??? kunnen ook heel mooi zijn, alleen, ze̶***30;..r, mischien heeft Harro dan wel een paar dode knietjes voorje ,die Ruiken WEL..Zo zie je, Overal is een Mouw aan te passen of een Sokje.

 58. Dan heb ik nog even te gaan voordat ik jouw leeftijd heb bereikt ;)

  Dan heb ik nog even te gaan voordat ik jouw leeftijd heb bereikt ;)

 59. Nog even en dan heb je de leeftijd van het vieze oude mannetje,met stinksokkenwens, en als jij sokjes uit doet bij een vrouw ,begrijp ik het goed, wil je die dan meenemen? En die vrouw dan, laat je die zomaar zitten of wordt die door een ander meegenomen? trek je haar ook weer “schone“sokjes aan? En wat doe je thuis met die vuile sokjes A; soep van koken? B; in je kussen proppen C; inlijsten D; als eier warmertje?….Ben je wel eens verder op ontdekkingsreis naar boven gegaan?…of blijf je bij de geur van haar voetjes steken? hoe zit dat toch? ik wil dit allemaal zo graag begrijpen, Parsifal

  Nog even en dan heb je de leeftijd van het vieze oude mannetje,met stinksokkenwens, en als jij sokjes uit doet bij een vrouw ,begrijp ik het goed, wil je die dan meenemen? En die vrouw dan, laat je die zomaar zitten of wordt die door een ander meegenomen? trek je haar ook weer ̶***;sokjes aan? En wat doe je thuis met die vuile sokjes A; soep van koken? B; in je kussen proppen C; inlijsten D; als eier warmertje?….Ben je wel eens verder op ontdekkingsreis naar boven gegaan?…of blijf je bij de geur van haar voetjes steken? hoe zit dat toch? ik wil dit allemaal zo graag begrijpen, Parsifal

 60. Of vrouwen die last hebben van eelt, ik schuur het er wel af hahahaha. Maar geen bejaarden, dat ook weer niet. Mooi gevormde vrouwenvoetjes zonder hamertenen of zo *)

  Of vrouwen die last hebben van eelt, ik schuur het er wel af hahahaha. Maar geen bejaarden, dat ook weer niet. Mooi gevormde vrouwenvoetjes zonder hamertenen of zo *)

  • Hamertenen zijn superhandig hahaha , ben altijd de hamer kwijt whahahahaha :grin:

   Hamertenen zijn superhandig hahaha , ben altijd de hamer kwijt whahahahaha :grin:

 61. Nee, met dode voeten heb ik ook niks. Wel denk ik eens als ik huisarts of zo zou zijn, en er zou een vrouw binnenkomen die iets aan haar voeten zou hebben. Of zoals de 4-daagse, vrouwen waar ik even een blaartje door zou moeten prikken. Niet bij mannen hoor, maar dat zou er wel bij horen. Ik heb niks met mannenvoeten in ieder geval. Groetjes

  Nee, met dode voeten heb ik ook niks. Wel denk ik eens als ik huisarts of zo zou zijn, en er zou een vrouw binnenkomen die iets aan haar voeten zou hebben. Of zoals de 4-daagse, vrouwen waar ik even een blaartje door zou moeten prikken. Niet bij mannen hoor, maar dat zou er wel bij horen. Ik heb niks met mannenvoeten in ieder geval. Groetjes

 62. Dag sokjesversierder :p Dit zijn echte geheimen zoals mensen ze graag zien, hoe raar ook gebracht door mij! Top dat je het plaatst en, tja, ik herken het zelf niet. Maar vrouwen voeten zijn vaak wel erg mooi natuurlijk, misschien dat daar de oorsprong is?! Wat vind je van dode voeten? Zoals ik ze vaak zie dan. Daar heb ik niks mee.

  Top!

  Dag sokjesversierder :p Dit zijn echte geheimen zoals mensen ze graag zien, hoe raar ook gebracht door mij! Top dat je het plaatst en, tja, ik herken het zelf niet. Maar vrouwen voeten zijn vaak wel erg mooi natuurlijk, misschien dat daar de oorsprong is?! Wat vind je van dode voeten? Zoals ik ze vaak zie dan. Daar heb ik niks mee.

  Top!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here