Geschreven door een liefdevolle, dochter.

3
637

– Wie denk je wel dat je bent- Jij,die dacht haar te kunne breken met je lul. Pas maar op zielige fucker. Elke keer dat je haar aanraakt, denk niet dat je haar gekraakt hebt. Maar smeek dat de dood je niet zal halen. CLIK,CLIK..En ze richt het recht op je piek. Wie ze nu is geworden, is niet belangerijk. Haar droom wat ze wil doen met jou is een fucking feit. ha,ha,ha..het doet haar niets!! Jij die zeikt over -Liefde- Moet je weten dat ze maar 1ding voelt,als jij haar aanraakt… –HAAT– Hoe zielig lullen wel niet kunnen zijn. Dus hou je ******bek over–Liefde & Respect– Je opende een nieuw wereld, waar gevoelens niet mag zijn en daden niet eens pijn Pijn doen. Haat geeft een kick, you zien smeken en lijden doen mij leven. —————Mij krijg je niet klein———————- ;)

Geschreven door een liefdevolle, dochter.
Beoordeling: 3.27 30 stemmen

– Wie denk je wel dat je bent- Jij,die dacht haar te kunne breken met je lul. Pas maar op zielige fucker. Elke keer dat je haar aanraakt, denk niet dat je haar gekraakt hebt. Maar smeek dat de dood je niet zal halen. CLIK,CLIK..En ze richt het recht op je piek. Wie ze nu is geworden, is niet belangerijk. Haar droom wat ze wil doen met jou is een fucking feit. ha,ha,ha..het doet haar niets!! Jij die zeikt over -Liefde- Moet je weten dat ze maar 1ding voelt,als jij haar aanraakt̷***; Hoe zielig lullen wel niet kunnen zijn. Dus hou je ******bek over–Liefde & Respect– Je opende een nieuw wereld, waar gevoelens niet mag zijn en daden niet eens pijn Pijn doen. Haat geeft een kick, you zien smeken en lijden doen mij leven. —————Mij krijg je niet klein———————- ;)

Geschreven door een liefdevolle, dochter.
Beoordeling: 3.27 30 stemmen

DELEN
Vorig artikelVoor alle liefdevolle vaders..
Volgend artikelangst
~ Gecreëerd Uit het Niets , Geleefd In Een Illusie ~

3 REACTIES

  1. Mee eens met Parsival. Er zijn meer goede dan slechte vaders. Ik vind het erg voor je dat je net deze vader hebt gehad!! Ciao Cheer

    Mee eens met Parsival. Er zijn meer goede dan slechte vaders. Ik vind het erg voor je dat je net deze vader hebt gehad!! Ciao Cheer

  2. En deze titel zou dan moeten zijn , Geschreven door een dochter vol“ Haat“ en afschuw. en terecht, gelukkig zijn deze vaders eerder uitzondering dan regel, en jij hebt wel bijzonder pech gehad zeg, maak je los van dat beest en zoek de Geest!!!Parsival***;)

    En deze titel zou dan moeten zijn , Geschreven door een dochter vol̶***; en afschuw. en terecht, gelukkig zijn deze vaders eerder uitzondering dan regel, en jij hebt wel bijzonder pech gehad zeg, maak je los van dat beest en zoek de Geest!!!Parsival***;)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here